Countus

Heb je een professionele paardenhouderij? Dan is het een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen passie, vakmanschap, voldoende geld verdienen en je bedrijf blijven ontwikkelen. Bovendien heb je ook te maken met marktomstandigheden en overheidsregels. Die stellen hogere eisen aan je ondernemerschap. Dan is het mooie om samen te werken met een partij die weet wat er omgaat in de agrarische sector: Countus.

Andere professionals
Het is onmogelijk om als ondernemer een soort schaap met de 5 poten te zijn. Als professional ontwikkel je jezelf namelijk nooit alleen. Om je verder te ontwikkelen, presteren en excelleren moet je andere professionals om je heen verzamelen. Countus kan die ‘andere professional’ voor jou zijn. Wij hebben kennis van de paardenhouderij en staan ​​naast je om de keuzes te kunnen maken.

Hoe kunnen wij je helpen?
Heb je een manege, fokkerij- of hengstenhouderij of zit je in de paardensport, -training of -handel? Wij verzorgen de salaris- en personeelsadministratie, jaarrapporten en aangiften omzet- en inkomstenbelasting. Maar we helpen je bijvoorbeeld ook met het opstellen van een bedrijfsplan, perioderapportages en / of analyses met benchmarking.

Benut je eigen passie, kennis en kunde maximaal door het toevoegen van een professional aan je paardenhouderij. Laat ons die professional zijn.

Meer weten?
Wil je meer weten over wat we voor jou als specialist in de paardenhouderij kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie (038 – 45 526 00 of paardenhouderij@countus.nl).