Boertjes Makelaars & Taxateurs

Boertjes makelaardij, taxaties en hypotheken

Boertjes heeft veel in huis, dat is ideaal wanneer het om de vastgoedmarkt gaat. Wanneer het gaat om een woning in het buitengebied, een professioneel paardenbedrijf of een herbestemmingslocatie; wij zijn van alle markten thuis.

Als makelaar, taxateur en hypotheekadviseur zijn wij al meer dan 75 jaar actief. Naast het bedienen van de regionale woningmarkt, zijn wij al jaren gespecialiseerd in paardenobjecten in heel Nederland. Onze passie voor de edele viervoeter hebben wij vertaald naar uitgebreide kennis van o.a. maneges, pensionstallen, opfokbedrijven en woonboerderijen. Landelijk, maar ook internationaal, staan wij bekend als de adviseur voor zowel professionele als particuliere paardenliefhebbers.

Verkoop, aankoop, hypotheek en taxatie

Wij worden regelmatig ingeschakeld al verkopend makelaar bij paardenobjecten, maar even zo vaak ter begeleiding bij aankoop. Een nieuwe locatie kopen komt vaak meer bij kijken dan je denkt en wij leiden je door dat “oerwoud” van regelzaken.

Voor particuliere paardenliefhebbers is de financiering van een boerderij in het buitengebied soms een uitdaging. Onze hypotheekafdeling kent alle ins- en outs van de mogelijkheden voor dit soort locaties, ook met een agrarische bestemming.

Als taxateur werken wij regelmatig in opdracht van ondernemers en diverse grote banken om paardenbedrijven te taxeren voor de financiering. Ook in andere situaties, bijvoorbeeld bij onteigening, planschade of voor de belastingdienst worden we ingeschakeld als taxateur.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met Boertjes (0522-462844). Wij komen graag met je in contact!

WKPK-partners
Carmen-boertjes-WKPK

Nieuwste blogs

Carmen Boertjes schrijft regelmatig nieuwe blog berichten met interessante informatie en tips over de makelaardij in de agrarische sector.
Nieuwsgierig?