SAMENWERKEND

Partners

WKPK heeft zelf niet alle kennis in huis en werkt daarom graag samen met waardevolle partners. Door de handen ineen te steken bouwen we samen verder aan een hippisch Westerkwartier.

Samenwerken aan een hippisch Westerkwartier

Deelnemers WKPK

Enpron

Samen regelen wij jouw energie. In drie stappen zakelijke klant van Enpron. Stap voor stap zorgen we ervoor dat jouw bedrijf op energie en kosten bespaart.
Lees meer
logo otter

Otter Diercompleet

Onze grote dierenwinkel is een waar genot voor de echte huisdierenliefhebber. Je kijkt je ogen uit! Een uitgebreide keuze in Het zeer ruime assortiment en de scherpe prijzen maken een bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard.
Lees meer

Countus

Door de jarenlange ervaring en opgedane kennis is Countus de perfecte partner in de agrarische sector. Zij verzorgen salaris- en personeelsadministratie, jaarrapporten en aangiften omzet- en inkomstenbelasting en ga zo maar door...
Lees meer
pmf logo

PMF Industry Group

PMF werkt voor diverse opdrachtgevers in de (petro)chemische, olie & gas-, food-, papier en karton- en bio-based industrie alsmede de offshore en de weg- en waterbouw. Daarnaast is PMF actief in de energiesector. PMF ontwerpt en vervaardigt leidingsystemen, drukvaten en hoogwaardige constructies en voert geïntegreerde projecten en onderhoud uit. PMF heeft brede kennis op het gebied van materialen, lassen, productietechnieken en conserveringssystemen.
Lees meer
1

Wil jij ook partner van WKPK worden?