Een avond over paardenwelzijn

De paardenhouderij is in het noorden niet echt georganiseerd als je kijkt naar de belangenbehartiging voor de ondernemers. Dit is jammer omdat er vanuit het gebied wel goeie kansen zijn voor doorontwikkeling van de paardenhouderij en vooral ook een stuk professionalisering van de bedrijven. Hiervoor is met name het Westerkwartier erg geschikt vanwege de kleinschaligheid, de vele natuurwaarden( (o.a. houtsingels), en de reeds enorme paardendichtheid per vierkante kilometer.

Dit is de reden geweest dat voormalig LTO-Zuidelijk Westerkwartier de samenwerking heeft gezocht met de Stichting Westerkwartier Paardenkwartier.

Om een vervolg te geven aan deze samenwerking in het Westerkwartier organiseren LTO-Noord vakgroep Paardenhouderij en de Stichting WKPK een avond over Paardenwelzijn.

Het bestuur nodigt je van harte uit om deze avond te bezoeken. Om zoveel mogelijk paardenmensen te bereiken vragen wij jullie ook om buren, vrienden en kennissen die wel iets met paarden hebben maar geen lid zijn van WKPK en/of LTO mee te nemen naar de bijeenkomst.

Voor de details kun je de uitnodiging (zie FB pagina) raadplegen. Let op: Opgave gewenst.

Mocht je nog vragen hebben mail info@westerkwartierpaardenkwartier.nl en anders zien wij je graag in Tolbert

Tot donderdag 11 juli!