Divoza

Al bijna 90 jaar staat Divoza Horseworld wereldwijd bekend als leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten.

Als u kiest voor kwaliteit, dan kiest u voor Divoza Horseworld.

Continu streven wij naar de beste kwaliteit en proberen, waar nodig, de artikelen steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren zodat u als klant optimaal tevreden kunt zijn met uw artikelen en ongestoord van uw sport kunt genieten. Niet voor niets weten klanten uit alle hoeken van de wereld ons te vinden.

Paarden en ruiters die een keuze maken uit de collectie van Divoza Horseworld zien er altijd op en top uit.

In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd verrassende nieuwe ruitermode, trendy hoofdstellen, een grote collectie boeken, comfortabele jodhpurs en laarzen, en nog honderden andere nieuwe artikelen buiten onze uitgebreide basiscollectie.

Gezellig thuis winkelen en bestellen uit de grootste internationale collectie

Thuiswinkelen en kiezen uit de grootste internationale collectie ruitersportartikelen is een reuze gezellige bezigheid. Een uitgelezen collectie kwaliteitsartikelen, die in de immense Divoza magazijnen gereed ligt voor verzending naar paardenliefhebbers binnen Europa, maar ook naar de Verenigde Staten, Midden- en Verre Oosten en zelfs tot in Australië en Nieuw Zeeland.

Wat u vandaag voor 19.00 uur bestelt wordt vandaag nog verzonden! En dat alles voor uiterst voordelige prijzen. Zo snel en gemakkelijk is winkelen bij Divoza, de wereld van ruitersportplezier!

✓ Werkdagen vóór 19:00 uur besteld, is de zelfde dag verzonden!
✓ Zaterdag vóór 15:00 uur besteld, is zaterdag nog verzonden!
✓ Gratis verzending vanaf €50,-