WKPV 2020 afgelast

=======
Helaas heeft de organisatie van de buitenrit Westerkwartier Paarenvertier i.v.m. het Coronavirus moeten besluiten om de editie 2020 af te lasten.
=======

“De blaadjes zullen net weer aan de bomen zitten en de lente zal te ruiken zijn…”

Daarom organiseren wij op zaterdag 18 april 2020 Vertier voor jou en je paard(en) in de buitenlucht van het Westerkwartier. Vertier in de vorm van een themarit voor ruiters en menners van verschillende afstanden door en langs het bos van Trimunt, over het zandpad van de oude trambaan, maar ook door het prachtige coulissenlandschap van het Westerkwartier. In 2018 voor het eerst om de Marumer Lage kunnen rijden ook dit jaar mogen we gebruik maken van dit prachtig stukje natuur gebied. Mede te danken aan STAATSBOSBEHEER 1 van de sponsoren.

Uniek is dat je onderweg op verschillende plekken zal worden uitgedaagd (als je dit wilt) om de samenwerking met jouw paard te laten zien. Marathonhindernissen en spelelementen die je zowel te paard of als menner kunt nemen, zullen op verschillen plekken langs de route staan. Oefeningen gebaseerd op behendigheid en vertrouwen. Alleen voor de uitdaging, niks is verplicht en je mag uiteraard helemaal je eigen snelheid bepalen. Kortom vertier, samen met jouw paard(en), wellicht vrienden en vriendinnen in het Westerkwartier.

Schrijf je in via dit het INSCHRIJFFORMULIER

In 2013 heeft RTV Noord een leuk filmpje van Paardenvertier gemaakt.

http://rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=120162

Voor vragen : 

 

P.s Volg al het nieuws over Paardenvertier 2020 op onze facebookpagina (Westerkwartier Paardenvertier). 

 

https://www.facebook.com/paardenvertier.paardenvertier

 

Bezoek ons op Facebook!

 

Hoofdsponsors