Terug naar het overzicht

Weer oranje voor Wieke V in Silfit Masterclass

zaterdag 16 januari 2010 00:00

Wim Cazemier rijdt Wiek V naar overwinning tijdens Zwolle International.

Zwolle - Tijdens Zwolle International werd vanavond de tweede wedstrijd verreden in het kader van de Silfit Masterclass 2010 die mede mogelijk wordt gemaakt door Anemone Horse Trucks. De jury werd gevormd door  KNHS jurylid  Janus Plaisier en de gastjuryleden Roelie Bril en Marry Lodewijk-van Weeghel.

Alle zeven deelnemers waren aanwezig en daarvan nodigde de jury er drie uit voor een tweede ronde maar dat leverde geen wijzigen op. De keurmerrie Anemone Wieke V (v.Manno) van f/g. A. Veenstra werd zo als altijd weer gereden door Wim Cazemier en deze combinatie kon zich na de herkansing ook weer als  eerste opstellen. Wieke V voert nu met twee overwinningen op haar naam het klassement aan.
Jan Muggen scoorde met zijn eigen fokproduct Anemone Zomooi (v.Roy M) plaats twee en Derk Jan Mekkes eindigde met de keurmerrie Anemone Wizkid\’s Gonda (v.Patijn) van Ritsema Sierbestrating op de derde plek.

Plaats vier ging naar Anemone Bakboord HBC (v.Larix) van de HBC-stal. Rijder van deze KWPN fokhengst is Cees Embregts. Daarna volgden Anemome Wapenaar (v.Reflex M) van Joop Witlox met als rijder Gerard van der Meulen, de keurmerrie Anemone Aurose (v.Unieko) van F. Postma met aan de leidsels Lubbert van Oene en de keurmerrie Anemone Aronica (v.Saffraan) van Jan Thijs. Deze merrie werd gereden door Harry Claassen.

De volgende wedstrijd vindt plaats op zaterdag 23 januari tijdens Jumping Amsterdam.

Hoofdsponsors

Cazemier Grondverzet

HJC Manege

Otter Diercompleet