Terug naar het overzicht

Pony amazones enthousiast over springlessen

dinsdag 12 maart 2019 20:42

Pony amazones enthousiast over springlessen

De pony amazones, Mirte Wilgenburg en Celine Krijgsheld, zijn heel enthousiast over de springlessen vanuit het WKPK. Alle lof voor Jans Zweep die de complimenten van de dames in ontvangst mag nemen. Lees hier wat Mirte en Celine zelf hebben geschreven.

Celine:

Springles Jans Zweep

Aan de 6 springlessen voor, en de 6 springlessen na de kerstvakantie heb ik vol trots mogen deelnemen. Elke springles van Jans is weer anders , daardoor leer je elke keer iets nieuws wat heel educatief en kei leuk is. Jans begeleid ons met al zijn hulp over de hindernissen en als het een keer mis gaat proberen we het gewoon weer opnieuw. Ook is een grapje op zijn plaats elke keer weer aanwezig, wat de lessen super gezellig en leuk maakt.
Kortom, met lessen van Jans Zweep via Stichting westerkwartier paardenkwartier leer je op een kei leuke manier, elke les weer iets nieuws. Waardoor je in het springen echt verder komt.

Mirte:

Bij de lessen van Jans leer ik veel op een leuke en grappige manier, ik was zelf af en toe wat onzeker met rijden waardoor mijn pony ging twijfelen. Ook vond ik hogere hindernissen best spannend waardoor ik mijn pony boven de sprong niet genoeg ruimte gaf. Ik vond het lastig om goed uit te komen voor de sprong wat nu eigenlijk heel goed gaat! Ik ben veel zekerder met rijden en durf mijn pony meer ruimte te geven boven de hindernissen :-)

Ik ben super blij dat ik deze leuke en leerzame lessen mag volgen!

Hoofdsponsors

Cazemier Grondverzet

HJC Manege

Otter Diercompleet