Terug naar het overzicht

Vorderingen dressuurjeugd na trainingen

zondag 13 januari 2019 19:17

Vorderingen dressuurjeugd na trainingen

Hier een bericht van “de dressuurders” van de wkpk-lessen bij de Haarhof in Marum. Vanaf oktober jl. zijn we met de dressuurlessen begonnen. Tess van der Vries, Willemijn Smit, Nienke Eissens, Elisabeth Smit, Dionne van der Ploeg en Carlijn van der Kooi hebben tot nu toe 6x les van mij gehad.

Er is in de lessen hard gewerkt om de combinaties te verbeteren. Het doel is dat de amazones hun pony’s nog beter weten te gymnastiseren. En daardoor uiteindelijk betere proeven kunnen rijden.

Hieronder volgen een paar stukjes die de amazones zelf hebben geschreven over de in deze periode gereden wedstrijden:

===

Hierbij een wkpk update van Elisabeth en Willemijn Smit. Elisabeth rijdt met Cirano (v. Scandic) de selecties voor het L2, in Tolbert was ze mooi 3e en ook in Onstwedde hadden ze mooie punten! In ’t Zandt hadden ze laatst zelfs 198 punten. Vandaag zijn ze op onderlinge wedstrijd van Nienoord M1 gestart met 186 als resultaat. Na de kampioenschappen zullen ze de overstap naar het M1 maken. Willemijn rijdt met Jesse (v. Brandy XIII) in het L1 en dat gaat super! In Onstwedde 2 dikke  winstpunten en in Tolbert zelfs 199! Dit voorjaar maken ze de overstap naar het L2!

 

10 november heb ik samen met Heidehofs Julia onze eerste indoor wedstrijd in Schildwolde. We deden mee in de categorie L1 en behaalden mooie 188 punten in de eerste proef en een 3e plaats en in de tweede proef zelfs 190,5 punten.  

===

Zo hebben jullie een mooi “inkijkje” kunnen krijgen in waar we mee bezig zijn.

De nieuwe serie van 6 lessen is inmiddels weer van start gegaan. In 2019 weer super enthousiast verder met onze fijne paardensport!

Hartelijke groet,

Odilia Arkema-Hartman               

                                                                                                                            

Hoofdsponsors

Cazemier Grondverzet

HJC Manege

Otter Diercompleet