Terug naar het overzicht

WKPV 2018 Het is weer zover op 21 april

dinsdag 6 maart 2018 17:55

WKPV 2018 Het is weer zover op 21 april

Vertier voor jou en je paard(en) in de buitenlucht van het Westerkwartier. Vertier voor ruiters en menners van verschillende afstanden door en langs het bos van Trimunt, over het zandpad van de oude trambaan, maar ook door het prachtige coulisselandschap van het Westerkwartier.

Uniek is dat je onderweg op verschillende plekken zal worden uitgedaagd (als je dit wilt, want bijna alles mag en niks moet)  om de samenwerking met jouw paard te laten zien. Marathonhindernissen die je zowel te paard of als menner kunt nemen. Springhindernissen voor degene die het leuk vinden en natuurlijk op de motorcross baan rijden! Dit jaar hopen we voor verrassingen te zorgen bij de zandafgraving van Poelman en hebben we geprobeerd om het voor jullie afwisselend en leuk te maken.

Er zijn twee ritten 1 van ongeveer 15 km en 1 van ongeveer 25 km, voor nu is de route nog niet helemaal bekend wat ik al zei we proberen dit jaar jullie te verassen en daar gaan we ons hard voor maken. Maar de route is nog  niet helemaal duidelijk.

MAAR…..je kunt je opgeven: vul het inschrijfformulier in en betaal het bedrag van 15 euro dan ben je zeker van je inschrijving en krijg je zo snel mogelijk een bevestiging. Komt de bevestiging naar jou idee niet snel genoeg? Bedenk dan heb ik me ingeschreven en betaald…dan komt het goed! Wil je je opgeven als vrijwilliger of voor alle vragen stuur dan een mail naar westerkwartierpaardenvertier@hotmail.com

Zien we jullie ruiters en menners en degene die willen genieten van onze prachtige rit? Kom dan 21 april 2018 naar Trimunt!

Voor meer informatie kijk ook  op de pagina WKPV2018 op deze website.

Hoofdsponsors

Cazemier Grondverzet

HJC Manege

Otter Diercompleet