Nieuws

 • Na een gezellige en succesvolle WKPK-bijeenkomst tijdens Outdoor Tolbert maken we ons op voor de volgende.
Ben je benieuwd naar het WKPK? Of ken je het WKPK en ben je nog geen lid?

  WKPK bijeenkomst

  31 augustus 2020 - Na een gezellige en succesvolle WKPK-bijeenkomst tijdens Outdoor Tolbert maken we ons op voor de volgende. Ben je benieuwd naar het WKPK? Of ken je het WKPK en ben je nog geen lid?

 • Vanwege het succes van de eerste editie, de 1e serie springlessen organiseren we i.s.m. Hester Klompmaker een 2e serie WKPK-springlessen.
Zie de flyer via de FB link: https://www.facebook.com/Westerkwartier-Paardenkwartier-532787773596290/photos/pcb.1504002699808121/1503995383142186/

Meld je snel aan via: penningmeester@wkpk.nl

  Hester Klompmaker - 2e serie springlessen

  22 augustus 2020 - Vanwege het succes van de eerste editie, de 1e serie springlessen organiseren we i.s.m. Hester Klompmaker een 2e serie WKPK-springlessen. Zie de flyer via de FB link: https://www.facebook.com/Westerkwartier-Paardenkwartier-532787773596290/photos/pcb.1504002699808121/1503995383142186/ Meld je snel aan via: penningmeester@wkpk.nl

 • Voor leden ÉN/of;
Ben je benieuwd naar het WKPK? Of ken je het WKPK en ben je nog geen lid?
Tijdens twee topevenementen Outdoor Tolbert 27-8 inloop vanaf 17:00 uur L&R Horse Events 5-9 inloop vanaf 10:30 uur is er de gelegenheid om kennis te maken. 
Onder het genot van een hapje en drankje in het decor van de paardensport bieden we die mogelijkheid.

  Bijeenkomst(en)

  20 augustus 2020 - Voor leden ÉN/of; Ben je benieuwd naar het WKPK? Of ken je het WKPK en ben je nog geen lid? Tijdens twee topevenementen Outdoor Tolbert 27-8 inloop vanaf 17:00 uur L&R Horse Events 5-9 inloop vanaf 10:30 uur is er de gelegenheid om kennis te maken. Onder het genot van een hapje en drankje in het decor van de paardensport bieden we die mogelijkheid.

 • Hippische talenten uit het Westerkwartier maken kans op extra trainingen! Woon jij in het Westerkwartier en ben je 18 jaar of jonger?
Ben je actief wedstrijd rijdend met startkaart in dressuur of springen? Geef je dan vóór 23 augustus op voor de selectie bij de HJC Manege te Tolbert op maandagavond 31 augustus a.s. en maak kans op 12 trainingen dressuur of springen.

  Wij zoeken hippische talenten

  3 augustus 2020 - Hippische talenten uit het Westerkwartier maken kans op extra trainingen! Woon jij in het Westerkwartier en ben je 18 jaar of jonger? Ben je actief wedstrijd rijdend met startkaart in dressuur of springen? Geef je dan vóór 23 augustus op voor de selectie bij de HJC Manege te Tolbert op maandagavond 31 augustus a.s. en maak kans op 12 trainingen dressuur of springen.

 • Beste ruiters,

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt zijn er de afgelopen tijd nieuwe paden aangelegd op Trimunt. Deze paden zijn een onderdeel van een nieuwe Mountainbike route rondom Marum. De totale lengte is rond de 30 km. Deels door de bossen en over bestaande paden.

  Oproep voor ruiters in Trimunt

  4 mei 2020 - Beste ruiters, Zoals jullie wellicht hebben gemerkt zijn er de afgelopen tijd nieuwe paden aangelegd op Trimunt. Deze paden zijn een onderdeel van een nieuwe Mountainbike route rondom Marum. De totale lengte is rond de 30 km. Deels door de bossen en over bestaande paden.

 • Iedereen hoopt dat we de huidige periode, de Coronacrisis, zo snel mogelijk achter ons kunnen laten.
Op naar de toekomst, vol met positieve plannen en ideeën.

  Idee voor Toukomst

  2 april 2020 - Iedereen hoopt dat we de huidige periode, de Coronacrisis, zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. Op naar de toekomst, vol met positieve plannen en ideeën.

 • Helaas hebben de organisatoren van de jaarlijkse buitenrit Westerkwartier Paardenvertier ook moeten besluiten om de rit af te gelasten. Daarmee komt de buitenrit zaterdag 18 april as. te vervallen.
Volgend jaar gaat de organisatie er weer met volle moed tegenaan.

  Westerkwartier Paardenvertier afgelast

  23 maart 2020 - Helaas hebben de organisatoren van de jaarlijkse buitenrit Westerkwartier Paardenvertier ook moeten besluiten om de rit af te gelasten. Daarmee komt de buitenrit zaterdag 18 april as. te vervallen. Volgend jaar gaat de organisatie er weer met volle moed tegenaan.

 • Zoals de meeste al wel begrepen zullen hebben gaat de bedrijvenavond (18-3) van WKPK i.v.m. het coronavirus woensdagavond niet door.

  Bedrijvenavond WKPK afgelast

  13 maart 2020 - Zoals de meeste al wel begrepen zullen hebben gaat de bedrijvenavond (18-3) van WKPK i.v.m. het coronavirus woensdagavond niet door.

 • Op 18 april staat het weer op de kalender. De mooiste buitenrit van het jaar in de omgeving van Strandheem en Trimunt.
Twee routes van 15 en 25 kilometer met diverse onderdelen tijdens de rit zoals de crossbaan van Trimunt de waterbak en een mooie spring- of marathonhindernis.

  Inschrijving WK Paardenvertier geopend

  3 februari 2020 - Op 18 april staat het weer op de kalender. De mooiste buitenrit van het jaar in de omgeving van Strandheem en Trimunt. Twee routes van 15 en 25 kilometer met diverse onderdelen tijdens de rit zoals de crossbaan van Trimunt de waterbak en een mooie spring- of marathonhindernis.

 • TOLBERT - De Regio Groningen-Assen heeft vanuit haar regeling ‘Regionale en Innovatieve Projecten’ een subsidie van € 112.700,- toegekend aan de stichting Westerkwartier Paardenkwartier om in het Westerkwartier een aantrekkelijk hippisch vestigingsklimaat te realiseren. Volgens de adviescommissie van de Regio Groningen-Assen kan het project een enorme boost geven aan de bedrijfsmatige kant van de hippische sport voor Noord-Nederland.

  Subsidie Regio Groningen-Assen zet stichting Westerkwartier Paardenkwartier stevig in het zadel

  14 januari 2020 - TOLBERT - De Regio Groningen-Assen heeft vanuit haar regeling ‘Regionale en Innovatieve Projecten’ een subsidie van € 112.700,- toegekend aan de stichting Westerkwartier Paardenkwartier om in het Westerkwartier een aantrekkelijk hippisch vestigingsklimaat te realiseren. Volgens de adviescommissie van de Regio Groningen-Assen kan het project een enorme boost geven aan de bedrijfsmatige kant van de hippische sport voor Noord-Nederland.

Hoofdsponsors

Cazemier Grondverzet

HJC Manege

Otter Diercompleet